søndag 7. august 2011

Forberedelser

Nå nærmer terminen seg med stormskritt og med det hører jo redebyggerinstinktet til. Vi har begynt å rydde i kaoset i kjelleren (et hengerlass med skrot ble kjørt på dynga i helga, og det var bare fra ett rom i kjelleren...). Er jo veldig viktig at kjelleren er i orden når man får småfolk i hus igjen?!

Barnevogna og stellebordet er ordnet, fødebagen er pakket og i dag stod vugga for tur. Da vi ventet Olai var min kjære onkel Anders (snekker-onkel Anders!) så snill at han ville lage vugge til oss. Noe av materialet er hugget ned av bestefaren min, det gjør den jo bare enda mer spesiell. Dynetrekket fikk vi av min kjære søster, syns det passer så godt til vugga. Så nå håper jeg lillebror vil trives og sove godt der! Inntil videre blir den nok brukt av storebror som koser seg der når han skal se barne-tv. Fant mistenkelig nok noen knekkebrødsmuler der i dag...

onsdag 3. august 2011

Detaljer fra kjøkkenet

For en god stund siden begynte vi å rive det gamle kjøkkenet og sette inn nytt. Det er ikke helt ferdig ennå, så bilder av helheten får vente litt. Derfor vil jeg heller vise litt bilder fra detaljer på kjøkkenet. Skålene er kjøpt på Kremmerhuset. Syns prikker, striper og andre enkle mønster er veldig sjarmerende og kan brukes på mange forskjellige måter - både for seg selv og sammen med andre.


Da vi var i Oslo i juni kjøpte jeg noen kopper fra Rice som jeg forelsket meg helt i. Til min store fascinasjon har de jo omtrent akkurat de samme koppene på Kremmerhuset! Kan du se hvilke som er Rice og hvilke som er fra Kremmerhuset?