tirsdag 31. august 2010

Blog candy hos Tøvsjur!

Søte Kristine som skjuler seg bak navnet Tøvsjur har en alldeles nydelig blog candy på gang. Du kan vinne en kjempesøt lappepute og kule øredobber.



Besøk henne her: Tøvsjur

Min aller første lappepute!

Ja, sånn bortsett fra noen heller dårlige forsøk på barneskolen...
Har fått litt dilla på retro i det siste, så det ble ganske knæsje farger. Kanskje den blir til kjøkkenet jeg planlegger?


Sofakroken vår

Her kommer noen bilder fra sofakroken vår. Har fått opp hylla jeg laget på ungdomsskolen og stæsjet den litt. Også fikk jeg fine ting til bursdagen min som jeg har satt på fatet på bordet. Syns det ble koselig jeg!


lørdag 7. august 2010

Giveaway hos Kreativ tommel

For å markere at hun snart har 2000 lesere gir Kreativ tommel bort hjemmelagede hårbånd. Nydelige var de! Her kan du også melde deg på.

Blog candy hos LillMi!

Var en tur innom denne frøkna her, og tror du ikke hun har en blog candy på gang! Her ser dere bilde av premien:



Jeg viiiiil vinne!!!

torsdag 5. august 2010

Sukkertøy for øyet!

Eieren av denne bloggen har virkelig truffet med bloggnavnet, for dette var virkelig som en liten eksplosjon av sukkertøy! Nå har hun en feiring inne på bloggen sin og gir dermed bort en hjemmesydd pose. Helt nydelig pose som kommer til å passe veldig godt inn i kjøkkenet jeg planlegger... ;)
Ta en titt dere også, klikk her

søndag 1. august 2010

Enda flere vesker....

Jeg må snart vurdere bloggnavnebytte (!), "Veskebloggen" hadde vært et passende navn! Har hatt mange bestillinger på disse veskene, så jeg har ikke hatt tid til å lage så mye annet. Men det er jo veldig koselig at veskene faller i smak, så klage gjør jeg absolutt ikke!

Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle vise dere to av de siste veskene jeg har heklet. Den ene med håndtak i bambus, den andre med heklet skulderbånd.